IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Poziv na II. međunarodni IPA susret - kuglački turnir Đakovo 2018

  Poziv na II. međunarodni IPA susret - kuglački turnir Đakovo 2018

  Regionalni klub IPA Osječko-baranjska organizira II međunarodni IPA susret - kuglački turnir Đakovo 2018., dana 06.10.2018. godine (subota) u kuglani Fortuna u Đakovu, ulica Nikole Tesle 33.

  Poštovani IPA prijatelji,

  Regionalni klub IPA Osječko-baranjska organizira II međunarodni IPA susret - kuglački turnir Đakovo 2018., dana 06.10.2018. godine (subota) u kuglani Fortuna u Đakovu, ulica  Nikole Tesle 33.

  Natjecanje je organizirano za muške četveročlane ekipe, ženske tročlane, te individualno. Rezultat natjecatelja će se bodovati u ekipnom dijelu i u individualnom dijelu. Natjecanje se odvija po propozicijama KSRH (120 bacanja), a u slučaju većeg broja prijavljenih ekipa organizator zadržava pravo promjene propozicija na 60 bacanja(2x30).

  Prijava ekipa (gostiju) može se izvršiti na broj telefona +385 99 311-8500 - Rudolf Kolarić, e-mail: rudolf_kolaric@mup.hr  i Ivan Svet na broj telefona +385 91 635-5552, e-mail: isvetac@gmail.com,  najkasnije do 03.10.2018. godine, a u prijavi je potrebno naznačiti: broj ekipa, broj natjecatelja koji će nastupiti, ukupan broj gostiju, broj korisnika smještaja.

  Kotizacija za sudjelovanje na turniru i prateće aktivnosti na dan 06.10.2018. godine iznosi 150,00 kuna po osobi (ili 20 eura), a plača se na račun RK IPA Osječko-baranjska (IBAN u zaglavlju ovog dopisa), ili prilikom dolaska na turnir. Cijena smještaja iznosi 150,00 kuna (noćenje, doručak i boravišna taksa) u jednom od smještajnih kapaciteta u Đakovu („Croatia turist“ i „Zelena laguna“), a plaća se na recepciji navedenih ugostiteljskih objekata.

  Dobrodošli na II međunarodni IPA susret - kuglački turnir Đakovo 2018, a nakon turnira slijedi  druženje uz večeru i glazbu.

   

  Predsjednik

  Emil Landher

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015