IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA REVIJA, rujan 2018

  IPA REVIJA, rujan 2018

  Ovih dana na adrese Regionalnih klubaova primili smo novi broj IPA revije za mjesec rujan/2018.

  Ovih dana na adrese Regionalnih klubaova primili smo novi broj IPA revije za mjesec rujan/2018.Kao i svaki broj i ovaj je zanimljiv za naš RK IPA Ličko-senjska jer u istom imamo priloge o Velebitskom hodočašću Majci Božjoj na Krasnu ( vrlo opsežan prilog s puno fotografija ), imamo i prilig gdje je naš RK išao na III. Međunarodni susret - kuglački turnir u Banja Luci te su dečki osvojili drugo i treće mjesto. 

  Ima tu raznih priloga iz aktivnosti ostalih RK i aktivnosti upravnih odbora, strukovne aktivnosti. 

  64. IPA Svijetski kongres održava se iduće godine u Dubrovniku od 08. - 15. 10. 2019.godine u hotelu Cavtat.

  Domaćin Kongresa je IPA Hrvatska Sekcija.

   

  SERVO PER AMIKECO ! 

  IPA REVIJA, rujan 2018
  IPA REVIJA, rujan 2018
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015