IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Međunarodni turnir u kuglanju

  Međunarodni turnir u kuglanju

  RK IPA Ličko-senjska planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 24.11.2018. godine (subota) s početkom u 1100 sati na gradskoj kuglani u Otočcu organizirati turnir u kuglanju...

  RK IPA Ličko-senjska planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 24.11.2018. godine (subota) s početkom u 1100 sati na gradskoj kuglani u Otočcu organizirati turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Stoga pozivamo sve zainteresirane IPA RK da nam najkasnije do 17.11.2018. godine  potvrde dolazak, odnosno sudjelovanje na kuglačkom turniru.

  Turnir se odigrava po propozicijama HKS-a. Dakle svaku ekipu čine po 4 igrača/igračice ili mješovito. Svaki igrač/ica odigrava ukupno 120 hitaca, od čega na svakoj stazi 15 hitaca u pune i 15 hitaca u čišćenje i tako na svakoj od 4 staze. Ukupni učinak se zbraja, što čini rezultat ekipe za ukupni poredak, kao i pojedinačni plasman. Ukoliko bude veći broj prijavljenih ekipa, zadržavamo pravo smanjiti broj hitaca po igraču na 60 hitaca.

  Nakon završenog sportskog dijela, navečer slijedi podjela pehara i medalja najboljima, a nakon toga večera i druženje uz glazbu u Hostelu „Majsić“.

  Kotizacija po učesniku turnira je 120,00 kuna, što uključuje ručak na dan održavanja turnira, večeru s pićem, kao i troškove najma kuglane. Kotizaciju je moguće uplatiti na IBAN ili na dan održavanja prilikom dolaska kod blagajnika.

  Za učesnike turnira prema vlastitoj želji možemo osigurati noćenje u Hostelu „Majsić“ po cijeni 100,00 kuna po osobi. Rezervaciju možete obaviti preko našeg kluba ili direktno u hostelu na tel. 053 761 009.

  Molim da nam svoj dolazak potvrdite do gore navedenog datuma na e-mail: zeljko.odorcic.ot@gmail.com ili mob.+ 385 98 355 305 (Željko Odorčić).

  PROTOKOL:

  PETAK: Dolazak ekipa iz inozemstva i udaljenih krajeva, 2000 do 2200 večera, 2200 – nastavak druženja

  SUBOTA: 1130 – 1200 okupljanje, 1200 otvaranje turnira, 1200 – 1700 natjecanje, 1700 – 2000 odmor, 2000 - … obraćanje domaćina i gostiju, podjela pehara i medalja, večera i druženje

   

  U Otočcu 05.11.2018. godine.-                     

  Servo per amikeco !

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015