IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Članovi RK IPA Ličko-senjske ovaj vikend biti će izuzetno aktivni

  Članovi RK IPA Ličko-senjske ovaj vikend biti će izuzetno aktivni

  Aktivnost slijedi u dva geografska pravca. Jedan vodi u Bjelovarsko-bilogorsku županiju kod naših IPA prijatelja na turnir u streljaštvu, streljana u Čazmi ( pištolj ).cal.9 mm.

  Članovi RK IPA Ličko-senjske ovaj vikend biti će izuzetno aktivni. Aktivnost slijedi u dva geografska pravca. Jedan vodi u Bjelovarsko-bilogorsku županiju kod naših IPA  prijatelja na turnir u streljaštvu, streljana u Čazmi ( pištolj  ).cal.9 mm.

  Budući je to službeni kalibar u natjecanje će biti uključeni aktivni i umirovljeni policajci te kolege iz pravosuđa. Kapetan ekipe biti će ovaj puta predsjednik Tomo Bukovac - Butina.

  Druga ekipa bi trebala pokazati da naša Policijska uprava, i RK IPA Ličko-senjska, ne da samo ima dobre motoriste već i dobre i snažne, " biciklistice i bicikliste". Za prijavu nije kasno jer se vrši on-line.

  Treba istaknuti da bi to bio naše drugo učešće na tradicionalnom usponu na prekrasni Zavižan.

  "Servo per amiceko"

  Članovi RK IPA Ličko-senjske ovaj vikend biti će izuzetno aktivni
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015