IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana sjednica Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije u Karlovcu

  Održana sjednica Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije u Karlovcu

  Iz našeg RK IPA Ličko-senjska prisutni su bili predsjednik Tomo Bukovac-Butina i njegov zamjenik Robert Katalinić, te član UO IPA Hrvatske Sekcije po poslovniku zadužen za susrete i putovanja...

  Dana, 14.rujna 2019.godine u Karlovcu, u Hotelu Europa održana je redovna sjednica Upravnog odbora IPA Hrvatske sekcije , a na dnevnom redu bila je priprema međunarodnih aktivnosti: WC/64-i kongres IPA i FW izlatnički program sudionika kongresa. Pod drugom točkom stegovna odgovornost podpredsjednika IPA Hrvatske Sekcije, Darka Minkovića i podnošenje zahtjeva za provedbu stegovnog postupka protiv njega sudu časti, a o čemu je UO jednoglasno se i izjasnio i donio odluku, te je donešena odluka o razrješenju Darka Minkovića sa funkcije podpredsjednika IPA Hrvatske Sekcije, donešena je odluka da se Dubravku Klariću izreče javna opomena i da se razriješi dužnosti Ante Podnar člana Nadzornog odbora. Predsjednik Vidak upoznao je UO sa financijskim stanjem IPA Hrvatske sekcije, s trenutnim financijskim odnosom članica sekcije prema sekciji i obrnuto.

  Detaljno izvješće biti će objavljeno na web stranicama IPA Hrvatske Sekcije. 

  Iz našeg RK IPA Ličko-senjska prisutni su bili predsjednik Tomo Bukovac-Butina i njegov zamjenik Robert Katalinić, te član UO IPA Hrvatske Sekcije po poslovniku zadužen za susrete i putovanja Ivan Bižanović ujedno i podpredsjednik RK IPA Ličko-senjska.

   

  Održana sjednica Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije u Karlovcu
  Održana sjednica Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije u Karlovcu
  Održana sjednica Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije u Karlovcu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015