IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Delegacija IPA Ličko-senjske na obilježavanju Dana policije u Gospiću

  Delegacija IPA Ličko-senjske na obilježavanju Dana policije u Gospiću

  Članovi IPA Ličko-senjske i ove godine su sudjelovali u obilježavanju Dana policije u Gospiću, i to u srijedu 25.rujna u 11 sati na predstavljanju preventivnog projekta "Lily" MUP-a i...

  Članovi IPA Ličko-senjske i ove godine su sudjelovali u obilježavanju Dana policije u Gospiću, i to u srijedu 25.rujna u 11 sati na predstavljanju preventivnog projekta "Lily" MUP-a i obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, te od 10,00 do 13,00 sati na izložbi policijske opreme i tehnike.

  U četvrtak predsjednik Regionalnog kluba IPA Ličko-senjska Tomo Bukovac-Butina sa potpredsjednicima Željkom Odorčićem i Ivicom Pavičićem položili su vijenac i zapalili svijeću kod Središnjeg križa na groblju Sv.Marije Magdalene, te u 11,00 sati bili na svetoj misi zadušnici za poginule policijske službenike u Katedrali navještenja Blažene Djevice Marije, u 12,30 sati potpredsjednik Ivan Bižanović bio je nazočan na dodjeli zahvalnica i prigodnih nagrada u prostorijama Policijske uprava Ličko-senjske.

  Poslije pojedini kolege bili su na zajedničkom domjenku. 

  Zahvaljujemo se rukovodstvu PU Ličko-senjske koji nas redovito pozivaju na sva događanja od strane policije, jer IPA-u ( Internacional Police Association ) Međunarodnu policijsku udrugu sačinjavaju umirovljeni i aktivni policajci kao i  pravosudni policiajci i službenici.

  Servo per amikeco - Služiti u prijateljstvu !

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015