IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Grand auto ponudio popust od 10 - 25 %

  Grand auto ponudio popust od 10 - 25 %

  Pravo ostvarivanja na popust se odnosi i na sve članove IPA u svijetu

  IPA ISTRA je sklopila veoma zanimljiv ugovor o poslovnoj suradnji sa tvrtkom GRAND AUTO d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ljubljanska Avenija 4.

  Naime ugovorom je članovima IPA Sekcije Hrvatske osiguran popust prilikom plaćanja usluga i robe iz njihove djelatnosti u rasponu od 10-25 %, kako slijedi, 15 % popusta na vulkanizerske usluge, 10 % popusta na mehaničarske i limarske usluge- servis vozila, 15 % popusta na auto/moto/kombi gume, 15-25 % popusta na rezervne dijelove. O spomenutog slijedi i ponuda za servis vozila isključivo na marke vozila, FORD, JAGUAR, LANDROVER, CITROEN I HYUNDAI (sat rada u servisu iznosi 170,00 kn + PDV. Važno za napomenuti da pravo ostvarivanja na popust se odnosi i na sve članove IPA u svijetu , ali uz valjanu IPA iskaznicu za tekuću godinu.

  Ostale ponude kao i spomenute možete vidjeti na njihovoj web stranici http://www.grandauto.hr/ .

  IPA.hr
   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015