IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Stigle nove iskaznice za 2020.godinu

  Stigle nove iskaznice za 2020.godinu

  U petak smo primili nove iskaznice IPA za 2020.godinu s naljepnicama za automobile. Prvi kontingent ( narudžba ) iskaznica za 181 člana i članicu biti će dostavljena glavnom tajniku Darku Nekiću...

  U petak, 10.siječnja smo primili nove iskaznice IPA za 2020.godinu s naljepnicama za automobile. Prvi kontingent ( narudžba ) iskaznica za 181 člana i čanicu biti će dostavljena glavnom tajniku Darku Nekiću koji će dalje isporučiti Policijskim postajama da dođu do svakog člana.

  NAPOMENA: Zbog rigorozne kontrole i potrebe točnosti, koja je vrlo bitna prilikom izrade iskaznica, a koju traži Agencija za izradu istih, nekim članovima nisu izrađene iskaznice a nalazili su se na spisku 1.narudžbe za 202.godinu, stroj nije mogao upariti tekstualne podatke sa fotografijama jer se nisu poklapali podaci ( čl.broj, broj fotografije i broj na fotografiji, a naročito kvaliteta fotografije). Molimo da se neizrađene iskaznice naruče u 2.narudžbi za 2020.godinu - stoji u priopćenju IPA Hrvatske Sekcije. 

  Također smo primili i IPA reviju , br.45, prosinac 2019.godina kao i kalendar dođađanja 2020. od IPA Sekcije Hrvatske. Reviju i kalendare tko nije nabavio u Policijskim postajama može nabaviti u našem uredu u Otočcu, na adresu Ul.kralja Zvonimira 65 svaki dan od 9 - 12 sati.

  Stigle nove iskaznice za 2020.godinu
  Stigle nove iskaznice za 2020.godinu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015