IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Turnir u kuglanju

  Turnir u kuglanju

  Dana 28.11.2015. godine je u Gospiću je održan turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji, na kojoj su sudjelovali regionalni klubovi Hrvatske iz Osijeka, Splita, Zaboka, Slavonskog Broda...

  Dana 28.11.2015. godine je u Gospiću, na kuglani Hotela "Ante, održan je turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji, na kojoj su sudjelovali regionalni klubovi Hrvatske iz Osijeka, Splita, Zaboka, Slavonskog Broda i Like. U prijepodnevnim satima nakon okupljanja učesnika turnira, organiziran je obilazak Memorijalnog centra Nikola Tesla u Smiljanu, gdje je izvršen obilazak rodne kuće Nikole Tesle, kao i Tesline ispitne stanice iz Colorado Springsa.

  U 13 sati prije početka turnira predsjednik IPA Lika Gospić gos. Tomo Bukovac Butina je pozdravio sve goste, uputio im riječi dobrodošlice i da se ugodno osjećaju u Lici, zaželio dobre rezultate, nakon čega je započeo turnir.

  Nakon završetka turnira Predsjednik IPA Lika Gospić, gos. Tomo Bukovac Butina je zahvalio  svim učesnicima na dolasku na turnir, pobjednicima čestitao na polučenim rezultatima, te izrazio nadu da će u nadolazećem periodu biti još ovakvih susreta, kako sportskih, tako i svih ostalih aktivnosti koje promiču prijateljstvo.

  U ime IPA sekcije Hrvatska prisutne je pozdravio izaslanik predsjednika gos. Miljenka Vidaka, koji zbog spriječenosti nije nazočio ovom događaju, gos. Perica Orešković koji je zahvalio domaćinu na uspješno održanom kuglačkom turniru, te najavio događaje vezane uz period koji je pred nama.

  Okupljenima se u ime Policijske uprave ličko senjske obratio načelnik gos. Ante Podnar, koji je također član IPA Lika-Gospić, kojom prilikom se zahvalio sudionicima ovog događanja na dolasku u Gospić. Također je izrazio zadovoljstvo radom i aktivnostima koje provodi ovaj Regionalni klub IPA-e, dao im punu podršku u radu, te im zaželio da ostvare zacrtane ciljeve u provođenju aktivnosti koje proizlaze iz plana aktivnost.

  Nakon toga je održana podjela pehara i medalja za ostvarene rezultate, kako u ekipnoj, tako i u pojedinačnoj konkurenciji.

  Rezultati ekipno - muškarci: 1). RK IPA Lika-Gospić, 2.) RK IPA Slavonski Brod, 3.) RK IPA Split, 4.) RK IPA Osječko-baranjska, 5.) RK IPA Zabok. 

  Pojedinačni rezultati - muškarci: 1.) Željko Odovrčić - RK IPA Lika Gospić, 2.) Josip Filajdić - RK IPA Slavonski Brod, 3.) Kristijan Kolag - RK IPA Lika Gospić

  Rezultati ekipno - žene: 1.) RK IPA Osječko-baranjska, 2.) IPA Lika Gospić, 3.) RK IPA Split

  Pojedinačni rezultati - žene: 1.) Dajana Tijardović - RK IPA Osječko-baranjska, 2.) Marijana Vlainić - RK IPA Lika Gospić, 3.) Mirela Arambašić - RK IPA Osječko-baranjska

  Nakon proglašenja pobjednika podjelom pehara i medalja uslijedila je večera, a nakon toga ugodno druženje uz zvuke benda IPA Lika-Gospić.

  ( Ž.O.)

  Foto: Božo Perišić

  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
  Turnir u kuglanju
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015