IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Umro Josip Biljan - načelnik PU ličko-senjske

  Umro Josip Biljan - načelnik PU ličko-senjske

  S tugom u srcu javljamo članovima, prijateljima i znancima da je iznenada preminuo naš kolega i načelnik Policijske uprave Ličko-senjske JOSIP BILJAN u 58. godini života.

  S tugom u srcu javljamo članovima, prijateljima i znancima da je iznenada preminuo naš kolega i načelnik Policijske uprave Ličko-senjske JOSIP BILJAN u 58. godini života.

  Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika zbog novonastale situacije s COVID 19 održati će se u krugu najuže obitelji. 

  Na čelu Policijske uprave ličko-senjske bio je od 20. rujna 2017. godine, a u Ministarstvu unutarnjih poslova od 12. svibnja 1992. godine.

  Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti.

  Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut cijeloj obitelji. U ovim teškim trenucima suosjećamo s vama. Načelnika Biljana ćemo pamtiti zauvijek, jer naš život nikada nebi bio isti da nije bilo njegove dobrote, ljubavi i povjerenja. Naše misli i naša srca su uz vas. 

   

  Umro Josip Biljan - načelnik PU ličko-senjske
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015