IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Delegacija Regionalnog kluba IPA Ličko-senjske na prijamu kod načelnika Policijske uprave

  Delegacija Regionalnog kluba IPA Ličko-senjske na prijamu kod načelnika Policijske uprave

  Načelnik PU Ličko-senjske Zoran Zdunić sa zamjenikom Stjepanom Sabljićem primio je delegaciju IPA Ličko-senjske predvođenu predsjednikom Tomom Bukovac-Butinom, te potpredsjednicima Željkom...

  Načelnik PU Ličko-senjske Zoran Zdunić sa zamjenikom Stjepanom Sabljićem primio danas 29.svibnja delegaciju IPA Ličko-senjske predvođenu predsjednikom Tomom Bukovac- Butinom, te potpredsjednicima Željkom Odorčić i Ivanom Bižanović ujedno i članom UO IPA Hrvatske Sekcije te glavnim tajnikom Darkom Nekićem. Potpredsjednik Ivica Pavičić priključio se naknadno zbog poslovnih obveza.

  U vrlo srdačnom prijamu od strane rukovodstva Policijske uprave razgovaralo se u jednosatnom sastanku o puno tema i problemima sa kojima se susreće RK IPA Ličko-senjska. Načelnik Zdunić izrazio je zadovoljstvo posjetom, upoznavanjem i problematikom koja prati RK IPA, te pružio ruku prijateljstva i svesrdnu pomoć od strane PU. Izrazio je zadovoljstvo da umirovljeni i aktivni policijski službenici, policajci i inspektori imaju zajedničku udrugu koja ih okuplja. Izrazio je zadovoljstvo funkcioniranjem udruge i stavio se na raspolaganje za sve potrebe pomoći i aktivnih i djelatnih osoba. Također dogovoreni su i neki konkretni potezi koji bi se trebali realizirati u dogledno vrijeme.

  Izražavamo zadovoljstvo i zahvalnost prijamom načelnika Zdunića pogotovo iz razloga što razumije policijski posao i u njemu je od samog početka od policajca do načelnika uprave, velika nam je čast imati takvu osobu na čelu Policijske uprave. Želimo mu svako dobro u daljnjem radu i napredovanju - kazao je Bukovac. 

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015