IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • NEUROMEDIC, popust za IPA članstvo !

  NEUROMEDIC, popust za IPA članstvo !

  Neurodomic i IPA Hrvatska sekcija, sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji o popustu usluga ovog poslovnog subjekta na 30 %e za članstvo IPA.

  Neurodomic i IPA Hrvatska sekcija, sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji o popustu usluga ovog poslovnog subjekta na 30 % za članstvo IPA. Potpis ugovora pogledajte na web stranici IPA Hrvatske Sekcije ali i na stranicama NEUROMEDIC d.o.o.  sa dodatnim informacijama i vrsti usluga koje ona nudi i pogodnostima za članstvo IPA.

  IPA.hr 

  NEUROMEDIC, popust za IPA članstvo !
  NEUROMEDIC, popust za IPA članstvo !
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015