IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Renato Sertić pobjednik 7.Memorijalne utrke „Stazama Brane Veršića“ u Bihaću

  Renato Sertić pobjednik 7.Memorijalne utrke „Stazama Brane Veršića“ u Bihaću

  Dečki Atletskog kluba Plitvice osvojili prvo i treće mjesto u Bihaću!

  Dana, 15.kolovoza 2021. godine zlato i bronca u Bihaću na 7.utrci "Stazama Brane Veršića" na 12 km na jako teškoj stazi osvojili su dečki  Atletskog kluba Plitvice. 

  Renato Sertić ( policajac - član IPA Ličko-senjska),  ponovni pobjednik utrke isto kao i lani, drugo mjesto je pripalo domaćem dečku dok je treći isto član AK Plitvice Milan Špehar koji je lani bio drugi.

  Odlično 4.mjesto zauzeo je  Petko Drakulić, 5. mjesto Kristijan Hađur, svi članovi AK Plitvice,  dok je  predsjednik Leopold Špehar zauzeo odlično 10.mjesto.

  Čestitke svima !

  I.B. 

  Foto: fb R.S.

  Renato Sertić pobjednik 7.Memorijalne utrke „Stazama Brane Veršića“ u Bihaću
  Renato Sertić pobjednik 7.Memorijalne utrke „Stazama Brane Veršića“ u Bihaću
  Renato Sertić pobjednik 7.Memorijalne utrke „Stazama Brane Veršića“ u Bihaću
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015