IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • 7. međunarodni turnir u kuglanju

  7. međunarodni turnir u kuglanju

  RK IPA Ličko-senjska planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 18.09.2021. godine (subota) s početkom u 1000 sati na Gradskoj kuglani u Otočcu održati turnir u kuglanju u...

  RK IPA Ličko-senjska planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 18.09.2021. godine (subota) s početkom u 1000 sati na Gradskoj kuglani u Otočcu održati turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Turnir se odigrava po propozicijama HKS-a. Svaku ekipu čine po 4 igrača (muški) i 3 igračice (žene) ili mješovito. Svaki igrač/ica odigrava ukupno 120 hitaca, od čega na svakoj stazi 15 hitaca u pune i 15 hitaca u čišćenje i tako na svakoj od 4 staze. Ukupni učinak se zbraja, što čini rezultat ekipe za ukupni poredak, kao i za pojedinačni plasman. Ukoliko bude veći broj prijavljenih ekipa, zadržavamo pravo smanjiti broj hitaca po igraču na 60 hitaca.

  Također tijekom dana možemo svim zainteresiranim ovisno o raspoloživom vremenu organizirati izlet.

  Nakon završenog sportskog dijela, navečer slijedi podjela pehara i medalja najboljima, a nakon toga večera i druženje.

  Kotizacija po učesniku turnira je 120,00 kuna, što uključuje ručak na dan održavanja turnira, večeru s pićem, kao i troškove najma kuglane.

  Kotizaciju je moguće uplatiti na IBAN ili na dan održavanja prilikom dolaska kod blagajnika.

  Molim da nam svoj dolazak potvrdite do gore navedenog datuma na e-mail: zeljko.odorcic.ot@gmail.com ili mob. +385 99 200 9321 (Tomo Bukovac Butina) ili + 385 98 355 305 (Željko Odorčić).

  Stoga pozivamo sve zainteresirane IPA RK da nam najkasnije do 15.09.2021. godine  potvrde dolazak, odnosno sudjelovanje na kuglačkom turniru.

  PROTOKOL:

  PETAK:

  -Dolazak ekipa iz inozemstva i udaljenih krajeva

  -20,00  - … večera i druženje

  SUBOTA

  -10,00 – 10,30 okupljanje

  -10,30 otvaranje turnira, a nakon toga natjecanje, izlet …

  -16,00 – 19,00 odmor

  -19,00 - … obraćanje domaćina i gostiju, podjela pehara i medalja, večera i druženje

   

  U Otočcu 24.08.2021. godine.-

  Servo per amikeco !

   

  Predsjednik:

  Tomo Bukovac-Butina

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015