IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA REVIJA, br.53, prosinac 2021.

  IPA REVIJA, br.53, prosinac 2021.

  Protekla je 2021. godina, godina borbe protiv KOVID 19 u kojim okvirima je i IPA Hrvatska Sekcija, njene članice i članstvo kao i Sekcije IPA u svijetu, djelovali i provodili svoje prijateljske...

  Poštovano članstvo IPA Hrvatske Sekcije, dragi prijatelji!

  Protekla je 2021. godina, godina borbe protiv KOVID 19 u kojim okvirima je i IPA Hrvatska Sekcija, njene članice i članstvo kao i Sekcije IPA u svijetu, djelovali i provodili svoje prijateljske aktivnosti. Cijepljenje protiv KOVID19, donijelo je nove mogućnosti organizacije manifestacija, posebno onih na otvorenom prostoru ali i mogućnosti internacionalnih susreta što je bilo iznimno bitno s obzirom na modalitete organiziranosti IPA.

  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije na domaćoj razini i koordinaciji organizirao je 2 sjednice kako bi u okvirima mogućnosti organizirao planirane aktivnosti na domaćoj i internacionalnoj razini. Izaslanstva sekcije su sudjelovala na virtualnim sjednicama kongresa IPA i konferencije srednje i istočne Europe i Mediteranskoj konferenciji.

  Konferencija Balkansko Jadranskih sekcija u Makedoniji, organizirana je uz KOVID19 potvrde u čijem radu je sudjelovalo dvočlano izaslanstvo IPA Hrvatske Sekcije. Prema posebnim pozivima iz IPA Ciparske Sekcije i IPA Rumunjske izaslanstva IPA Hrvatske Sekcije su sudjelovala u radu njihovih kongresa. Izaslanstva IPA Hrvatske Sekcije su sudjelovala na 2 strukovne konferencije u Njemačkoj.

  Na domaćoj razini, članice IPA Hrvatske Sekcije, provele su ograničen broj aktivnosti i okupljanja, posebno onih koje su organizirane na otvorenom prostoru.

  Ova godina na izmaku prepoznatljiva će biti po osiguranju sredstava prikupljenih i plasiranih na račune članica IPA Hrvatske Sekcije u humanitarne svrhe. Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije iz raznolikih izvora u naznačene svrhe prikupio je 242 000,00 kn. Najznačajnija sredstva uplaćena su IPA Sisačko Moslavačkoj glede pomoći stradalima u potresu. Uz ovu pomoć prikupljena su druga dobra i dostavljena na potresom pogođena područja u Zagrebu i na Banovini.

  Dodatna sredstva u iznosu od 126,000,00 kuna pribavljena su provedbom preventivno edukativnih programa IPA Hrvatske Sekcije  uz provedbu aneksa poslovnog ugovora s IV Nakladništvom i uplaćena su na račune članica IPA Hrvatske Sekcije koji surađuju u projektima na terenu.

  Poštovana gospodo, dragi prijatelji!  Iz ove godine pune raznih neizvjesnosti, odricanja, susprege od mnogih životnih aktivnosti uđimo u narednu 2022. godinu s optimizmom, željni boljitka na svim životnim razinama pa i na onim aktivnostima IPA.

  Poštovano članstvo IPA Hrvatske Sekcije, dragi prijatelji! U ime svih tijela IPA Hrvatske Sekcije, njenih članica i svekolikog članstva, želim Vam sretne i mirne blagdane, Čestit Božić i sretnu 2022. godinu.

  NOVI BROJ REVIJE POGLEDAJTE OVDJE

  SERVO  PER  AMIKECO!

  IPA Hrvatska Sekcija

  Predsjednik: Miljenko Vidak

  IPA REVIJA, br.53, prosinac 2021.
  IPA REVIJA, br.53, prosinac 2021.
  IPA REVIJA, br.53, prosinac 2021.
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015