IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Tužna vijest - umro Ivica Špoljarić ( Dresa )

  Tužna vijest - umro Ivica Špoljarić ( Dresa )

  Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se 07.10.2022.godine ( petak ) u 16,00 sati na mjesnom groblju u Perušiću.

  S tugom u srcu javljamo članovima, prijateljima i znancima da je nakon kratke i teške bolesti preminuo naš kolega IVICA ŠPOLJARIĆ ( DRESA ) u 48-oj  godini života.

  Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se 07.10.2022.godine ( petak ) u 16,00 sati na mjesnom groblju u Perušiću.

  Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut cijeloj obitelji: supruzi Mariji, kćeri: Karli i Petri, sinovima: Karlu, Mihovilu, Benjaminu, Leonadru i Jakuvu. U ovim teškim trenucima suosjećamo s vama.

  Ivicu ćemo pamtiti po vedrini, prijateljskom odnosu, susretljivosti i savjetu. Naše misli i naša srca su uz vas. Neka mu Gospodin bude nagrada za sve dobro što je činio.

  Tužna vijest - umro Ivica Špoljarić ( Dresa )
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015