IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Članarina IPA HR za 2023. godinu

  Članarina IPA HR za 2023. godinu

  Članice IPA Hrvatske Sekcije u prigodi uručenja članske iskaznice IPA HR svom članstvu za 2023. godinu i naljepnice za vozilo naplatit će članarinu u iznosu od 20,00 Eura. /oko 160 000,00 Eura/

  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije na sjednici održanoj 01.10.2022 godine u Lovranu, među inim donio je odluku o visini članarine za članstvo IPA Hrvatske Sekcije za 2023. godinu.

  Članice IPA Hrvatske Sekcije u prigodi uručenja članske iskaznice IPA HR svom članstvu za 2023. godinu i naljepnice za vozilo naplatit će članarinu u iznosu od 20,00 Eura. /oko 160 000,00 Eura/

  Od svake naplaćene članarine, članice IPA Hrvatske Sekcije će 07,00 Eura uplatiti na račun IPA Hrvatske Sekcije. /oko 56 000,00 Eura/, preostali dio od oko 104 000,00 Eura / ostaje na računima članica IPA Hrvatske Sekcije.

  Od tog iznosa, upravni odbor sekcije uplatit će članarinu prema IPA, /ukupno oko 12.700, 00 Eura/ te financirati izradu iskaznica i naljepnica / ukupno oko 8.000,00 Eura/.

  Preostali dio prikupljen od članarine / oko 36.000,00 Eura/ utrošit će se za provedbu programa aktivnosti tijela IPA Hrvatske Sekcije, usvojen na sjednici Upravnog odbora na sjednici u Lovranu.

  SERVO PER AMIKECO!

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015