IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi broj IPA REVIJE

  Novi broj IPA REVIJE

  Izišao je iz tiska novi broj 57, prosinac 2022 godine, IPA REVIJA

  Jučer smo primili u naš RK IPA Ličko-senjska novi br.57, prosinac 2022. IPA REVIJU.

  Između ostalog u reviji možet čitati o našim članovima Robertu Kataliniću koji je bio predstavnik 65.IPA Svjetskog kongresa održanog u Španjolskoj. Početkom listopada i jeseni 2022 godine održana je sjednica UO IPA Hrvatske Sekcije na kojoj su nazočili i naši predstavnici RK. 

  Održana VII.Balkansko-jadranska konferencija u Sarajevu. Održan i IPA Kongres IPA Sekcije Rumunjske. IPA Hrvatska Sekcija na proslavi 30.obljetnice osnutka IPA Sekcije Slovenije. Puno sportskih događanja i aktivnosti klubova. Otvorena izložba "Hrvatska policija u Domovinskom ratu - Policija u obrani Ličko-senjskog kraja" u Gospiću i Brinju. Održana V. Konferencija sigurnost povjesnih gradova 2022. u Splitu.

  IPA reviju možete uzeti u svakoj PP a tko želi možemo mu dostaviti i na kućnu adresu ili na stranici www.ipa.hr 

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015