IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Članarina za 2024.

  Članarina za 2024.

  Članarina od 20 € ostaje nepromijenjena i za ovu godinu

  Poštovani članovi IPA-e i dragi prijatelji,

   

  RK IPA Ličko-senjska zaprimila je nove IPA članske iskaznice i naljepnice za 2024. godinu.

  Podjela članskih iskaznica obaviti će se na uobičajeni način za sve članove  koji su uredno podmirili svoju člansku obvezu.

   

  Obavještavamo vas da uplatu članarine za 2024. godinu možete izvršiti na slijedeći način:

  Primatelj: Regionalni klub IPA Ličko-senjska

  IBAN: HR 3323400091110101294

  Poziv na broj: broj iskaznice (npr 09191-07) ili OIB

  Opis plaćanja: Članarina za 2024.

  Iznos: 20 €

  Prilikom preuzimanja iskaznica potrebno je prikazati kopiju uplatnice u iznosu članarine - 20 € (ili prethodno poslati e-mailom) i potpisati privolu za korištenje osobnih podataka za potrebe evidencije Kluba.

  Za sve upite i nejasnoće kontaktirati glavnog tajnika Darka Nekić, dnekic@mup.hr ( 098.9084909 ) 

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015