IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Sretan Uskrs!

  Sretan Uskrs!

  S nadom i vjerom, u ispunjenje vaših želja i nadanja, iskreno vam želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs, da ove dane provedete ispunjeni ljubavlju i mirom, u krugu obitelji i prijatelja

  U prigodi dolaska  najradosnijeg katoličkog blagdana Uskrsa, u trenutku kada nas uskrsna zvona pozivaju na razmišljanje o ljubavi, obiteljskom zajedništvu i vjeri u čovjeka neizbježno moramo preispitati sebe i svoju dobrotu. Uskrs je blagdan vjere i nade, sreće i praštanja, utjehe i nadahnuća, radosti i ohrabrenja koji zahtijeva od svakoga prihvaćanje ovih vrijednosti.

  Bez obzira, kako bila teška vremena u kojima živimo, naša je životna obveza nesebično darivanje svoga vremena svojim najbližima, ali isto tako i svima ostalima kojima treba naša podrška, topla riječ i ohrabrenje. To je onda život dostojan čovjeka i nastavak traganja za pravim i svevremenim vrijednostima življenja.

  S nadom i vjerom, u ispunjenje vaših želja i nadanja, iskreno vam želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs, da ove dane provedete ispunjeni ljubavlju i mirom, u krugu obitelji i prijatelja.

  PREDSJEDNIK 

  Tomo Bukovac - Butina

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015