IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • 22. obljetnica Gavranove pogibije

  22. obljetnica Gavranove pogibije

  Komemorativni skup će započeti polaganjem vijenaca na grobu u 11 sati, potom će u 12 biti održana misa zadušnica, a u 13 sati predviđen je obilazak Spomen sobe Damira Tomljanovića Gavrana.

  17. veljače ove godine (srijeda) bit će u Krivomu Putu obilježena 22. obljetnica pogibije brigadira Hrvatske vojske Damira Tomljanovića Gavrana, a u organizaciji Udruge ratnih veterana 1. Gardijske brigade „Tigrovi“.

  Komemorativni skup će započeti polaganjem vijenaca na grobu u 11 sati, potom će u 12 biti održana misa zadušnica, a u 13 sati predviđen je obilazak Spomen sobe Damira Tomljanovića Gavrana.

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015