IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Željko Odorčić - potpredsjednik IPA LIKA Gospić proglašen najboljim sportašem Ličko-senjske županije u 2015.

  Željko Odorčić - potpredsjednik IPA LIKA Gospić proglašen najboljim sportašem Ličko-senjske županije u 2015.

  Željko je rođen 1964. godine u Otočcu gdje i živi. Kuglačku karijeru započeo je u KK Velebit 1997. godine.

  U dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Gospiću, dana 31.ožujka 2016.godine dodjeljene su nagrade i priznanja za najbolje sportske rezultate Ličko-senjske županije u 2015.godini u organizaciji Zajednice sportova Ličko-senjske županije. Svečanoj dodjeli priznanja i nagrada prisustvovali su Siniša Krajač pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora, Mario Kustić saborski zastupnik, predsjednik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, ispred Ličko-senjske županije Danijela Hećimović viša stručna suradnica za kulturu, tehničku kulturu, informiranje i sport, Marta Grgurić zamjenica gradonačelnika Grada Gospića, Milan Radošević predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije i brojni uglednici županijske sportske zajednice, aktivni sportaši i prijatelji sporta.

  Prisutne je pozdravio Siniša Krajač ispred HOO-a kazavši kako trud i rad sportaša netko bilježi tako ste i vi današnji laureati prepoznati od Zajednice sportova LSŽ-e. Pohvaljujem rad ove sportske zajednice jer oni su ti koji su uspjeli održati autonomnost sporta. Iznimno sam ponosan na velik broj sportaša u vašoj županiji, pogotovo na mlade koji prepoznaju sport kao zdrav način života. Svaka je nagrada priznanje za trud i rad, ali i poticaj da i dalje - kazao je Krajač.  

  Najbolji sportaš Ličko-senjske županije u 2015. godini proglašen je naš umirovljeni kolega i potpredsjednik IPA RK LIKA Gospić zadužen za putovanja i susrete:

  ŽELJKO ODORČIĆ, član kuglačkog kluba Gacka iz Otočca

  Željko je rođen 1964. godine u Otočcu gdje i živi. Kuglačku karijeru započeo je u KK Velebit 1997. godine.

  2004. godine prelazi u KK Gacka, III. Liga gdje se i danas natječe.

  U kuglačkoj sezoni 2014 / 2015 na pojedinačnom prvesvu Ličko-senjske županije Željko se plasirao na završno natjecanje regije zapad ( Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka i Ličko-senjska županija), te osvaja 1. mjesto.

  Sa takvim rezultatom nastupa na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske (32 – nat) i osvaja 30. Mjesto.

  Više puta proglašen je natjecateljem utakmica u III.-oj ligi Ogulin – Lika.

   

  Čestitamo kolegi i želimo mu puno uspjeha u daljnjem natjecanju  i dobrog zdravlja !

  Željko Odorčić - potpredsjednik IPA LIKA Gospić proglašen najboljim sportašem Ličko-senjske županije u 2015.
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015