IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Izvještajna skupština odgođena

  Izvještajna skupština odgođena

  Slijedeća Izvještajna skupština biti će održana kada Upravni odbor donese odluku o održavanju iste, mjesto i vrijeme, a članovi će biti obaviješteni putem mrežne stranice kluba.

  Zbog nedostatka kvoruma Izvještajna skupština IPA LIKA Gospić danas, 17.lipnja 2016.godine u Otočcu, u velikoj sali Dobrovoljnog vatrogasnog društva Otočac nije održana. Slijedeća Izvještajna skupština biti će održana kada Upravni odbor donese odluku o održavanju iste, mjesto i vrijeme, a članovi će biti obaviješteni putem mrežne stranice kluba.

  Zato je prisutnim članovima koji su se odazvali predsjednik Bukovac predstavio novi suvenir IPA LIKA a to je "medo na motoru" izrađen u drvetu. Vrlo simpatičan suvenir koji će nadamo se dobro biti prihvaćen od strane članova IPA LIKA.

  Prije održavanja Izvještajne skupštine organizirano je zajedničko praćenje - gledanje nogometne utakmice Hrvatska - Češka.

   

  Upravni odbor

  Izvještajna skupština odgođena
  Izvještajna skupština odgođena
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015