IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Izrada iskaznica za 2017.godinu

  Izrada iskaznica za 2017.godinu

  IPA Hrvatska Sekcija je zaprimila grafičku pripremu izgleda i formata članske iskaznice IPA za 2017. godinu.

  IPA Hrvatska Sekcija je zaprimila grafičku pripremu izgleda i formata članske iskaznice IPA za 2017. godinu.

  Kod dobavljača je naručena izrada 10.000 iskaznica , čija priprema za individualizaciju će biti gotova do kraja rujna mjeseca ove godine.

  Pozivam sve klubove da materijal za izradu iskaznica za 2017. godinu za svoje članstvo dostave uz narudžbenicu „JEDINO I ISKLJUČIVO „ uredniku „ Damiru Berti, na e-mail urednik@ipa.hr sa već uobičajenim podacima, formatu i programu, do 01.10.2015 godine.

  Do istog nadnevka je potrebno izvršiti uplatu po 10,00 kn za svaku naručenu iskaznicu i istodobno naljepnicu za vozilo.

  Izvršena uplata pribrojit će se naknadnom obračunu članarine po uručenju iskaznica.
  Eventualni povrat iskaznica iz bilo kojeg razloga finacijski ne terete klubove-članice sekcije.
  Oobračun članarine prema klubovima izvršit će se u visini i terminu kojeg utvrdi Upravni odbor na narednoj sjednici.

  Prvi kontigent iskaznica čiji zahtjev za izradom bude dostavljen u naznačenom roku treba očekivati početkom prosinca ove godine.

  SERVO PER AMIKECO!

  Miljenko Vidak, predsjednik Sekcije

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015