IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Međunarodni turnir u kuglanju

  Međunarodni turnir u kuglanju

  RK IPA Lika-Gospić planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 26.11. 2016. godine (subota) s početkom u 11,00 sati na kuglani Hotela „Ante“u Gospiću organizirati turnir u...

  RK IPA Lika-Gospić planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 26.11. 2016. godine (subota) s početkom u 11,00 sati na kuglani Hotela „Ante“u Gospiću organizirati turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Stoga pozivamo sve zainteresirane IPA RK da nam najkasnije do 16.11.2016. godine potvrde dolazak, odnosno sudjelovanje na kuglačkom turniru.

  Turnir se odigrava po propozicijama HKS-a. Dakle svaku ekipu čine po 4 igrača/igračice ili mješovito. Svaki igrač/ica odigrava ukupno 120 hitaca, od čega na svakoj stazi 15 hitaca u pune i 15 hitaca u čišćenje i tako na svakoj od 4 staze. Ukupni učinak se zbraja, što čini rezultat ekipe za ukupni poredak, kao i pojedinačni plasman. Ukoliko bude veći broj prijavljenih ekipa onda zadržavamo pravo smanjiti broj hitaca po igraču na 60 hitaca.

  Nakon završenog sportskog dijela, navečer slijedi podjela pehara i medalja najboljima, a nakon toga večera i druženje uz glazbu.

  Kotizacija po učesniku turnira je 100,00 kuna (13 €), što bi uključivalo ručak na dan održavanja turnira, večeru s pićem, kao i troškove najma kuglane.

  Za učesnika turnira možemo osigurati noćenje u gore navedenom hotelu po cijeni 100,00 kuna (13 €) po osobi.

  Molim da nam svoj dolazak potvrdite do gore navedenog datuma na e-mail: zeljko.odorcic.ot@gmail.com ili mob.+ 385 98 355 305 (Željko Odorčić). 

  PROGRAM: 10,30 - 11 okupljanje, 11 - otvaranje turnira, 11 - 17 natjecanje, 17 - 19 odmor, od 19 obraćanje domaćina i gostiju, podjela pehara i medalja, večera i druženje.

   

  U Gospiću 04. studenog 2016. godine.-            

  SERVO PER AMIKECO !

                                                                                                                       

  Predsjednik:

  Tomo Bukovac-Butina v.r.

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015