IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi oblik i dizajn značke u etuiu IPA Hrvatske Sekcije.

  Novi oblik i dizajn značke u etuiu IPA Hrvatske Sekcije.

  Članovi IPA i pojedinci koji žele imati suvenire IPA, osim poklona na manifestacijama sekcije i klubova mogu ih dobiti isključivo putem IPA klubova -članica IPA Hrvatske Sekcije.

  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije uz potporu donatorskih sredstava, izradio je alat i pripravu za izradu novog suvenira sekcije. Riječ je o novom obliku i dizajnu značke u etuiu IPA Hrvatske Sekcije. Značka je prezentirana sudionicima sjednice Upravnog odbora u Zagrebu, 15.10.2016. godine. Ovaj kao i sve suvenire sa oznakom IPA Hrvatske Sekcije kod bilo kojeg dobavljača, može naručiti IPA Hrvatska Sekcija i distribuirati ih na svojim manifestacijama i putem svojih članica-IPA klubova.

  Članovi IPA i pojedinci koji žele imati suvenire IPA, osim poklona na manifestacijama sekcije i klubova mogu ih dobiti isključivo putem IPA klubova-članica IPA Hrvatske Sekcije . Troškove njihove izrade i dostave se obavljaju narudžbenicom kluba prema sekciji, a uplata isključivo putem financijskih dokumenata kod isporučitelja.

  Klubovi prema sekciji za svoje potrebe mogu ispostaviti narudžbu novih znački. Prvih 100 primjeraka će se isporučiti klubovima po promotivnoj cijeni od 220,00 kn po primjerku, a naknadno prema interesu.

  Napominjemo kako se pločica uz značku neće montirati kako bi se naknadno mogao ugravirati broj iskaznice ili neki drugi podatak po želji korisnika.


  SERVO PER AMIKECO!

  M.V.

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015