IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Grupa od 30-tak članova IPA-ovci iz cijelog svijeta u Otočcu

  Grupa od 30-tak članova IPA-ovci iz cijelog svijeta u Otočcu

  Voditelj grupe je Vlaho Lujo, tajnik IPA Dubrovnik, IEC Delegat IPA Sekcija Hrvatska.

  Regionalni klub IPA Dubrovnik i ove godine u vremenu od 29.04. do 13.05.2017. g. organizirao je međunarodni susret prijateljstva pod nazivom: "IPA Dubrovnik Friendship Weeks 2017" koji je ušao u službeni kalendar događanja IPA IAC-a.

  Grupi od oko 30-tak članova IPA cijeloga svijeta, među njima, iz SAD-a, Kanade, Australije, Ujedinjenog Kraljevstva, Norveške, Portugala, Estonije, Izraela, Belgije... organizirano je putovanje kroz Hrvatsku od Dubrovnika do Pule, i obratno.

  Prema programu dana 10.05.2017. g. oko 11,00 sati na putu od Opatije do Zadra, grupa se je zaustavila i u Otočcu te u hotelu Hpark Excluzive**** sastala s predsjednikom RK IPA LIKA Tomom Bukovcem-Butinom, potpredsjednikom za putovanja i susrete Željkom Odorčićem i potpredsjednikom za propagandu i marketing te i članom Odbora za putovanja i susrete IPA Sekcije Hrvatska Ivanom Bižanovićem.

  Grupa je dalje nastavila put prema NP Plitvička jezera.

  Voditelj grupe je Vlaho Lujo, tajnik IPA Dubrovnik, IEC Delegat IPA Sekcija Hrvatska.
   

  Grupa od 30-tak članova IPA-ovci iz cijelog svijeta u Otočcu
  Grupa od 30-tak članova IPA-ovci iz cijelog svijeta u Otočcu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015