IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Željku Oreškoviću"Macoli" uručena iskaznica počasnog člana

  Željku Oreškoviću"Macoli" uručena iskaznica počasnog člana

  Ovom prilikom potpisana je i povelja o suradnji, te svi članovi IPA bez obzira od kuda dolazili imaju popust od 10% na konzumaciju svih usluga.

  Na progodnoj svečanosti u restoranau MACOLA dana 26.listopada predsjednik IPA Sekcija Hrvatska Miljenko Vidak s regionalnim predsjednikom IPA LIKA Tomom Bukovcem Butinom i članovima Upravnog odbora i prijateljima uručio je počasnu iskaznicu IPA poznatom našem ličkom ugostitelju Željku Oreškoviću "Macoli". Ovom prilikom potpisana je i povelja o suradnji, te svi članovi IPA bez obzira od kuda dolazili imaju popust od 10% na konzumaciju svih usluga.

  Poznato je da je Macola uz to što je veliki humanitarac i pomaže svima u svim neprilikama i veliki prijatelj članova IPA Sekcije Hrvatska, jer mnogi članovi u njegovom hotelu u Korenici i na odmorišti ZIR uživaju u ličkim delicijama.

   

  Željku Oreškoviću"Macoli" uručena iskaznica počasnog člana
  Željku Oreškoviću"Macoli" uručena iskaznica počasnog člana
  Željku Oreškoviću"Macoli" uručena iskaznica počasnog člana
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015