IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana redovna sjednica Upravnog odbora

  Održana redovna sjednica Upravnog odbora

  Dana, 9.studenog s početkom u 18 sati, u sali za sastanke, u Hotelu "Zvonimir" Otočac održana je redovna sjednica Upravnog odbora IPA Lika. Na sjednici su nazočili Tomo Bukovac-Butina, Mihaela...

  OTOČAC - Dana, 9.studenog s početkom u 18 sati, u sali za sastanke, u Hotelu "Zvonimir" Otočac održana je redovna sjednica Upravnog odbora IPA Lika. Na sjednici su nazočili Tomo Bukovac-Butina, Mihaela Mudrovčić, Ivica Pavičić, Željko Odorčić i Ivan Bižanović.

  Na početku sjednice jednoglasno je usvojen dnevni red, a potom je predsjednik Tomo Bukovac-Butina iznio kronologiju aktivnosti od zadnje sjednice Upravnog odbora do danas. Kako je došlo do reizbora novog načelnika Policijske uprave Bukovac je čestitao novom načelniku Biljanu na izboru i postavljenju a i zahvalio se bivšem načelniku Podnaru na svekolikoj pomoći i suradnji sa Klubom IPA Lika.

  Glavni tajnik Darko Nekić izvjestio je o članarinama i tiskanju ovogodišnjih iskaznica IPA i njihovom distribuiranju ( aktivni policajci  - umirovljenici). Iznio je i zamolbe za pomoć koje su pristigle u Klub. Također izvjestio o humanitarnom koncertu grupe "Intrade" koji koncert se priprema baš kako bi se pomoglo obiteljima ili kolegama kojima je pomoć potrebna.

  Potpredsjednik Željko Odorčić referirao se na kuglačke turnire na kojima su nastupali u zemlji i inozemstvu i o rezultatima, kao i na dolezeći Međinarodni kuglački turnir koji će se održati u Otočcu u novoizgrađenoj kuglani. Oko ovog turnira će biti puno posla i obaveza te se razgovaralo o zaduženjima pojedinaca.

  Bilo je još prijedloga i sugestija oko rada Kluba, aktiviranja više osoba u sva predstojeća događanja kojih će biti poprilično.

  Ovaj vikend je veliki događaj za IPA Međimurje gdje Klub proslavlja 20 godina rada i djelovanja te i iz našeg RK IPA Lika ide delegacija koja će biti na proslavi, a ujedno je i UO Sekcije Hrvatska tako da svi članovi UO će biti nazočni.

   

  Održana redovna sjednica Upravnog odbora
  Održana redovna sjednica Upravnog odbora
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015